lidworden_algemeen 

Lid worden

 
Hockey is een sport voor alle leeftijden. Ben je afgelopen 1 oktober 4 jaar geworden, dan kun je lid worden. Stelregel hierbij  is dat een kind in groep 1 zit van de basisschool.
 
In principe speelt de jeugd haar wedstrijden op zaterdag en de senioren (volwassenen) op zondag. Alle trainingen vinden doordeweeks plaats, met uitzondering van de allerjongste jeugd (4 en 5 jaar). Zij trainen op zaterdagochtend.
 
We kennen een paar vormen van lidmaatschap:
  • Spelende leden - spelers die competitiewedstrijden spelen. Er wordt voor deze spelers contributie betaald aan de KNHB.
  • Trainingsleden - spelers die geen competitiewedstrijden spelen, maar wel (tijdelijk) met een team meetrainen. Zij mogen niet meespelen in een competitiewedstrijd. Ook niet als er een tekort is aan reguliere spelers.
  • Niet-spelende leden - personen die niet hockeyen, maar wel verbonden willen zijn aan MHC Goirle
  • Vrijwilligers - eenieder die zich vrijwillig inzet voor de vereniging in de breedste zin van het woord, bijvoorbeeld door het verrichten van commissiewerk, draaien van bardiensten of het fluiten van wedstrijden.
Heb je nog vragen? Klik dan op onderstaande links voor meer informatie:
 
Wil je zeker weten of hockey iets voor je is, dan kun je maximaal twee keer met een team meetrainen. Ook organiseren we aan het einde van elk seizoen een aantal proeftrainingen. Neem hiervoor contact op met de ledenadministratie: ledenadministratie@mhcgoirle.nl. Ook andere vragen over het lidmaatschap kun je via dit mailadres stellen.
 

Vandaag jarig

Maud de Groot

Lorenzo Guiljam

Max van Maanen

Agenda

12-8 Goirle H1 - Dordrech

17-8 Goirle H1 - Geel-Zwa

19-8 Goirle H1 - Heeze H1

21-8 ouderavond nieuwe jo

22-8 Basiscursus trainen-

23-8 Mill Hill College

28-8 Goirle H1 - Nuenen H

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren