BDO Young Umpire Challenge
23 april 2010

Op zondag 13 juni 2010 vindt op hockeyclub Gooische de BDO Young Umpire Challenge plaats. Een gave dag voor jonge, enthousiaste clubscheidsrechters (14 t/m jaar 18 jaar) vol met activiteiten. Teambuilding, spelregelkennis, communicatie/weerbaarheid en wedstrijdanalyse zijn, net zoals vorig jaar, belangrijke onderwerpen in het programma. Top bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse zijn deze dag aanwezig om de jonge deelnemers de tips en tricks van het fluiten te leren.

Ook dit jaar is de BDO Young Umpire Challenge gekoppeld aan D-Day, hét landskampioenschap waar de beste D-teams van alle districten strijden om de landstitel. Heb jij al enige ervaring met het fluiten? Grijp dan deze kans om op hoog niveau te fluiten onder begeleiding van bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse! Het programma staat dit jaar in het teken van teambuilding, wedstrijdanalyse, spelregelkennis en communicatie/weerbaarheid. De dag begint om 9.30 uur en eindigt rond 15.30 uur.

Je kunt je opgeven via het aanmeldingsformulier op de KNHB site.
 
De deelname is helemaal gratis. Er is geen beperking aan het aantal aanmeldingen per vereniging. Gezien het aantal beschikbare plaatsen, kunnen wij misschien niet iedereen laten deelnemen.  

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mail met je vraag naar [email protected].


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren