HockeyPraktijk wordt HockeyFood
27 januari 2020

HockeyPraktijk wordt HockeyFood: jouw wekelijkse portie kennis over Hockey   

Zijn jullie al op de hoogte van het nieuwe platform in onze LISA ClubApp, genaamd HockeyFood? Ookwel het Netflix voor hockeyend Nederland! Je kunt hier video’s vinden die jou (of jouw zoon/dochter) als speler, trainer of coach beter maken.    

Elke week worden nieuwe video’s toegevoegd. Het aanbod varieert. Technische en  tactische video’s. Zowel voor het veld als de zaal. Maar ook video’s om jouw fysieke gesteldheid te verbeteren of over de omgang met spelers.    

Deze omgeving is samengevoegd met het platform dat we nu als  ‘HockeyPraktijk’ kennen en te vinden is in de LISA ClubApp onder het tabblad "Meer". Een gedeelte in onze ClubApp waar ondersteuners van een team  (bijvoorbeeld trainers, coaches, begeleiding, technisch coördinatoren, etc) alle oefenstof,  trainingen, leerlijnen, presentie en meer kunnen vinden.    

Er gaan dus een paar dingen veranderen.  

Voor alle actieve leden en teamondersteuners binnen de club: 

1.     Bekijk jij de video’s in HockeyFood al? Super! Ga vooral zo door. Ken jij  HockeyFood nog niet? Open dan snel onze ClubApp. Onder het laatste tabblad  ‘Meer’ kun je ‘HockeyFood’ vinden. Veel kijkplezier!  

2.     Als actief lid heb je nu via HockeyFood ook inzicht in de leerlijn van het team waar jij  onderdeel van uitmaakt. Zo heb jij inzicht wat voor trainingen jij gedurende het jaar  krijgt en welke oefeningen en vaardigheden hierbij horen. 


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Roelefien Berendschot

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren