Even voorstellen: de Evenementencommissie
5 maart 2020

Beste leden en vrijwilligers,

 

Jaarlijks vinden er tal van evenementen plaats binnen MHC Goirle en vormt daarmee een belangrijk aspect van het verenigingsleven van onze mooie club. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan hockeytoernooien, feestavonden of sportevenementen vanuit basisscholen.

 

Om de evenementenorganisatie, afstemming en aanschaf van materialen in goede banen te kunnen blijven leiden, heeft het nieuwe bestuur de ‘Evenementencommissie’ in het leven geroepen. Deze zal fungeren als spil tussen het organiserende comité, het clubhuis en de vereniging. 

 

Als eerste stap gaat de commissie een jaarplanning maken van alle activiteiten die gepland zijn met een overzicht van evenement-gerelateerde materialen die de club beschikbaar (licht, geluid, sport, spel, catering etc.) wat mogelijk ook voor andere evenementen gebruikt kan worden.

 

Aan iedereen die betrokken is bij de organisatie van een activiteit of evenement dat plaatsvindt op de club, het vriendelijke verzoek dit door te geven via [email protected], alsmede aan te geven welke materialen jullie tot je beschikking hebben.

 

Bij voorbaat dank voor de medewerking en het bijdragen aan een optimale clubbeleving.

 

Namens de Evenementencommissie,

 

Martijn van Heeswijk (voorzitter)

David van Heijst

Cees Adriaansen

Margit Geppaard (bestuur)

Jan Mastenbroek (bestuur)


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren