Update: Teamindeling bekend op 14 Juni!
12 juni 2020

Op dit moment is de commissie hockeyzaken druk bezig de laatste hand te leggen aan de teamindeling voor volgend seizoen.

Omdat wij beseffen dat je hier naar uitkijkt, hebben we besloten de publicatie te vervroegen van maandag 15 juni naar zondag 14 juni om 18:00.

Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om op het zelfde moment de teamindeling in te zien en hebben ouders waar nodig de ruimte om de indeling met hun kind samen te bekijken.

Om te voldoen aan de wettelijke AVG richtlijnen zal de indeling niet op de site gepubliceerd worden maar via het afgeschermde deel van de website, LISATeam.

Tot slot vind je in de hockeynieuwsbrief van 16 mei (zie op de website onder nieuws) een uitgebreide toelichting hoe MHC Goire de teams indeelt.

 

Check je Lisa team login

Op 14 Juni om 18u wordt de nieuwe teamindeling via LISATeam gepubliceerd. Om zondag meteen deze indeling te kunnen bekijken is het verstandig om vooraf even te controleren of je kunt inloggen in deze omgeving.

Inloggen doe je als volgt.

  1. Ga naar de website van MHC Goirle
  2. Scroll helemaal naar beneden en klik op de bruine tekst: "Login LISATeam”
  3. Je komt in het inlogscherm waar je je lidnummer en wachtwoord kunt invoeren. Deze stonden in de welkomstmail die je van de club hebt gekregen toen je lid werd
  4. Voer de gegevens in en klik op inloggen
  5. Na het inloggen zie je in de balk bovenin de tekst club staan. Als je hierop klikt verschijnt een sub menu met daarin de tekst "Documenten”
  6. Als je op document hebt geklikt kun je op de balk "Teamindelingen” klikken en zie je de indelingen die beschikbaar zijn. Vanaf zondag 14 juni, 18:00 uur staat hier de nieuwe indeling

 

Je wachtwoord vergeten? Geen probleem!!

Klik in het inlogscherm op de tekst "Inloggegevens vergeten, klik dan hier” deze tekst staat onder de tekst Inloggen onder het logo. Door de grijze tekst is het mogelijk dat je er de eerste keer overheen leest.

Om wachtwoord op te vragen heb je een lidnummer nodig en het mailadres dat bij de ledenadministratie (in Lisa) bekend is. Het lidnummer staat vermeld op de (digitale) facturen en kan eventueel opgevraagd worden bij de ledenadministratie ([email protected]). Na het aanvragen krijg je binnen een uur een mail met het wachtwoord. Als dat niet zo is, dan kun je een mail sturen naar [email protected] en wordt je verder geholpen.

 


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren