Teamindeling 2020-2021 staat online!
14 juni 2020

Vanaf nu staat de nieuwe teamindeling online in LISATeams. Voor instructie hoe deze te vinden zie onderaan dit bericht.

Vanaf de D-jeugd is hierover intensief online contact geweest met coaches en trainers. Hun input is dan ook voornamelijk gebruikt om te bepalen in welk team iedere speler is gekomen, vanuit het oogpunt dat zij het beste zicht hebben op de hockeykwaliteiten maar ook op het sociale aspect. Voor meer informatie over hoe een teamindeling tot stand komt, verwijzen we dan ook graag naar onze nieuwsbrief van 6 mei.

Mocht je naar aanleiding van deze publicatie vragen hebben dan kun je deze sturen naar [email protected] . Wij zullen deze dan in principe na een week beantwoorden, zodat alle vragen gelijktijdig behandeld worden.

 

Komende week staat nog in het teken van het trainen met je huidige team zodat hier een mooie afsluiting mogelijk is. Vanaf 19 juni bestaat er de mogelijkheid om met het nieuwe team te trainen maar dit is aan de coaches/trainers van het betreffende team.

Tot slot willen wij namens de teamcommissie iedereen een sportief en uitdagend nieuw seizoen wensen.

 

Inloggen LISATeam

  

Mocht je de eerdere berichten gemist hebben, dan vind je hieronder nogmaals hoe je kunt inloggen: 

  1. Ga naar de website van MHC Goirle
  2. Scroll helemaal naar beneden en klik op de bruine tekst: "Login LISATeam”
  3. Je komt in het inlogscherm waar je je lidnummer en wachtwoord kunt invoeren. Deze stonden in de welkomstmail die je van de club hebt gekregen toen je lid werd
  4. Voer de gegevens in en klik op inloggen
  5. Na het inloggen zie je in de balk bovenin de tekst club staan. Als je hierop klikt verschijnt een sub menu met daarin de tekst "Documenten”
  6. Als je op document hebt geklikt kun je op de balk "Teamindelingen” klikken en zie je de indelingen die beschikbaar zijn. Vanaf zondag 14 juni, 18:00 uur staat hier de nieuwe indeling

Je wachtwoord vergeten? Geen probleem!!


Klik in het inlogscherm op de tekst "Inloggegevens vergeten, klik dan hier” deze tekst staat onder de tekst Inloggen onder het logo. Door de grijze tekst is het mogelijk dat je er de eerste keer overheen leest.

Om wachtwoord op te vragen heb je een lidnummer nodig en het mailadres dat bij de ledenadministratie (in Lisa) bekend is. Het lidnummer staat vermeld op de (digitale) facturen en kan eventueel opgevraagd worden bij de ledenadministratie ([email protected]). Na het aanvragen krijg je binnen een uur een mail met het wachtwoord. Als dat niet zo is, dan kun je een mail sturen naar [email protected] en word je verder geholpen.terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren