SAVE THE DATE!
17 juli 2020

MHC Goirle was afgelopen juni jarig! Welgeteld 40 jaar! Helaas kon, vanwege het Coronavirus, dit niet groots gevierd worden.

Tweemaal is scheepsrecht! Afgelopen week heeft de jubileumcommissie groen licht gekregen om tijdens het eerste competitieweekend alsnog zo uitgebreid mogelijk aandacht aan het jubileum te besteden. Dat het anders wordt dan wat we oorspronkelijk in gedachten hadden, mag duidelijk zijn. Maar wij gaan ons best doen er een onvergetelijke verjaardag van te maken!

Omdat er ook competitiewedstrijden gespeeld worden, kijken we nu hoe we hier voor iedereen een zo feestelijk mogelijk programma voor kunnen maken. Door de aanwezigheid van het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen zal er van alle kanten water bij de wijn gedaan moeten worden. Uitstellen tot later heeft niet onze voorkeur, omdat niet duidelijk is hoe het virus en de maatregelen zich gaan ontwikkelen.

40 word je maar één keer, en dat willen we vieren! Noteer daarom het weekend van 5 en ‪6 september‬ in je agenda: Feest bij MHC!

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Roelefien Berendschot

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren