Corona-update: help jij mee?
24 september 2020

Zoals bekend is het COVID-19 virus weer aan een opmars bezig binnen Nederland. Hoewel voor onze veiligheidsregio nog geen aanvullende maatregelen zijn getroffen, willen wij jullie vanuit het bestuur nogmaals wijzen op de algemene COVID-19 maatregelen.

Ondanks dat we met zijn allen (vrijwilligers, bezoekers en spelers) ons best doen om de richtlijnen te volgen, zien we op zaterdag en zondag ook nog situaties waar dat niet lukt. Hoe moeilijk ook, we willen iedereen vragen goed te letten op de 1,5m afstand regel.

Na drie speelrondes en een controle door de gemeente hebben we als bestuur de huidige maatregelen geëvalueerd. De algemene conclusie, ook bevestigd door de gemeente, is dat de getroffen maatregelen goed werken. Vanuit de gemeente/veiligheidsregio is echter ook aangegeven dat we nog een aantal puntjes op de i moeten zetten (net als bij alle verenigingen om ons heen).

Belangrijkste verbetering is dat we bij aankomst op het terrein moeten vragen naar de gezondheid. Om dit te doen zal er vanaf komend weekend een tent bij de ingang worden geplaatst waar bezoekers zich moeten melden.

Hiervoor zijn we nog op zoek naar vrijwilligers.Wil jij meehelpen, mail dan naar [email protected]of stuur een app naar Patrick Severijns op 06-51150885.

Tot die tijd zullen we de (zaterdag)barvrijwilligers deels inzetten in deze tent.

We beseffen dat dit geen leuke maatregelen zijn en dat we wel wat vragen van jullie als vrijwilligers van de club,maar alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we op de club COVID-19 kunnen beheersen èn we daarmee hopelijk het seizoen gewoon af kunnen hockeyen.

We rekenen op jullie hulp, bij voorbaat bedankt!

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Alfredo Molin

Agenda

23-4 bestuursvergadering

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren