MAATREGELEN COVID-19 PER 14 OKTOBER 2020
14 oktober 2020

Als gevolg van de op 13 oktober afgekondigde COVID-19-richtlijnen zijn met ingang van 14 oktober tot nader order de navolgende aanvullende maatregelen van kracht (de eerder afgekondigde maatregelen, zoals géén toeschouwers, 1,5 meter afstand e.d. blijven eveneens van kracht):

 

  • Alle trainingen van onze seniorenteams zijn verboden (ook de senioren keeperstrainingen).

 

  • Alle (oefen)wedstrijden van onze seniorenteams zijn verboden.

 

  • Alle regionale (oefen)wedstrijden van onze juniorenteams zijn verboden. Dit geldt dus voor (oefen)wedstrijden tegen teams van andere clubs (uit en thuis). (Oefen)wedstrijden tegen teams van MHC Goirle zijn wel toegestaan. Voor veldreserveringen en dergelijke dient de ‘normale’ weg bewandeld te worden. Let op: toeschouwers zijn en blijven – gezien eerder afgekondigde maatregelen- niet toegestaan.

 

  • Alle trainingen van onze juniorenteams (inclusief Jongste Jeugd) zijn toegestaan. Het normale trainingsschema wordt daarbij aangehouden. Voor de herfstvakantie (19-23 oktober) is vanuit Hockeyzaken verzocht de trainingstijden en trainingsvelden te reserveren. Wil je dan ook in de herfstvakantie trainen dan dient dat ‘gereserveerd’ te worden. Ook hier geldt - gezien de eerder afgekondigde maatregelen - toeschouwers niet toegestaan en kinderen afzetten op de parkeerplaats.

 

  • Alle competities (senioren en junioren) zijn stilgelegd.

 

  • Het clubhuis (inclusief kleedkamers) is gesloten. Tijdens de trainingen zal de ‘gang’ van het clubhuis wel open zijn zodat er gebruik gemaakt kan worden van de toiletten. Tijdens (oefen)wedstrijden dient door de teams zelf geregeld te worden dat het clubhuis in verband met toiletbezoek open is.

 

Bekeken wordt of er na de herfstvakantie – wanneer de reguliere competitie stilgelegd blijft - toch meer gestructureerd wedstrijden onderling gespeeld kunnen worden (een soort MHC Goirle interne midwintercompetitie). Blijf hier de berichtgeving over volgen.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren