Interne Competitie: belangrijke informatie
22 oktober 2020

Beste coaches, spelers en ouders,

Zaterdag 24 oktober gaat de interne MHC Goirle competitie van start!De wedstrijden van de interne competitie zijn bedoeld om de kinderen door te laten sporten, plezier te laten maken enhunhockeyvaardigheden op peil te houden.

Sportiviteit is bijzonder belangrijk tijdens deze competitie, daarnaast is het van belang dat we ons, voor ieders veiligheid, aan de richtlijnen van de overheid houden en zo mee te werken aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Corona-virus.We hebben daarom een aantal richtlijnen opgesteld voor de interne competitie. Deze zijn hier te vinden.

Met hulp van de coaches, ouders en actieve senioren en A- en B-jeugdleden is het gelukt om bijna alle wedstrijden van scheidsrechters te voorzien.We zijn nog op zoek naar scheidsrechters voor de laatste wedstrijden. Mocht je willen helpen en één van deze wedstrijden willen fluiten dan hoort de scheidsrechterscommissie graag van je! [email protected]

Het overzicht van de wedstrijden en scheidsrechters kun je hier vinden.

We beseffen ons dat het komende weekend spelers nog op vakantie kunnen zijn. Mocht je daardoor spelers tekortkomen, probeer dan invallers bij andere teams te regelen. Er zijn geen restricties aan de teams waaruit je invallers kunt vragen. Mocht je er echt niet uitkomen, neem dan contact op met de teamcommissie via [email protected] zodat we je kunnen helpen met contactpersonen bij de andere teams.

Veel spelplezier!

Martijn Adams en Lonneke Krooshoop


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren