Interne competitie: een mooie start!
27 oktober 2020

Het eerste weekend zit er op!

Beste coaches, spelers en ouders,

Het eerste weekend van de interne competitie ligt achter ons. We kijken terug op een geslaagd weekend met enthousiaste reacties van spelers, ouders en coaches. Iedereen is vooral blij dat er wedstrijden gespeeld kunnen worden want dat blijft toch het leukste onderdeel van de hockeysport!

Sportiviteit is bijzonder belangrijk tijdens deze competitie, daarnaast is het van belang dat we ons, voor ieders veiligheid, aan de richtlijnen van de overheid houden en zo mee te werken aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Corona-virus. Hier vind je nogmaals de link naar de richtlijnen die MHC Goirle heeft opgesteld voor de interne competitie.

Voor komend weekend vragen we extra aandacht voor:

·Het team verzamelt maximaal 30 minuten voor aanvang wedstrijd op het complex.

·Coaches, spelleiders en scheidsrechters blijven alert op de 1.5 meter afstand regel.

Het complex is enkel toegankelijk voor het team met begeleiding: per team maximaal 2 begeleiders exclusief de spelleider/scheidsrechter.

Een actueel overzicht van de wedstrijden, indeling scheidsrechters en uitslagen kun je hier vinden.

Mocht je spelers tekortkomen, probeer dan invallers bij andere teams te regelen. Er zijn geen restricties aan de teams waaruit je invallers kunt vragen. Mocht je er echt niet uitkomen, neem dan contact op met de teamcommissie via [email protected] zodat we je kunnen helpen met contactpersonen bij de andere teams.

Veel spelplezier!

Teamcommissie MHC Goirle

Martijn Adams en Lonneke Krooshoop


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren