FERD Zien & Horen nieuwe hoofdsponsor MHC Goirle Heren 1
28 februari 2021

Dé opticien en audicien van Goirle, FERD Zien & Horen is de nieuwe hoofdsponsor van MHC Goirle Heren 1. De naam FERD Zien & Horen prijkt vanaf komend seizoen op het shirt van Heren 1 van MHC Goirle.

"MHC Goirle is een hechte en ambitieuze vereniging en ik ben er trots op dat ik door middel van mijn sponsoring hier een steentje aan bij kan dragen”, aldus Ferd van de Ven, eigenaar van de Goirlese optiekzaak. 

Dennis Schoormans, voorzitter van de hockeyclub is blij met nieuwe hoofdsponsor. "Het geeft ons de mogelijkheid om de ambities voor de komende jaren waar te maken. Zeker in deze moeilijke tijden zijn wij er trots op dat een Goirlese ondernemer zich aan de hockeyclub en Heren 1 verbindt”.  

Aan de Tilburgseweg 36 in Goirle vindt u de professionele, maar tevens knusse optiekzaak FERD Zien & Horen. In hun winkel streven zij er altijd naar om hun klanten goed ge(zonne)brild de winkel te laten verlaten. "Een bril of zonnebril is namelijk een verlengstuk van uw persoonlijkheid. Het moet bij u passen in de breedste zin des woords”, aldus Ferd. 

MHC Goirle is trots op de nieuwe hoofdsponsor van Heren 1 en dankt Ferd en Manon voor het vertrouwen in de hockeyclub.


Bijlage: 5A0332B9B55D4106BACF77A00017AE6A.jpeg

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren