Trainingen t/m de meivakantie!
25 maart 2021

Per 31 maart wordt de avondklok verruimd naar 22:00 uur. Goed nieuws, want  hierdoor krijgen we meer ruimte voor de trainingen. Bovendien, we kunnen voor de meeste teams terug naar de reguliere trainingstijden. Hier en daar is nog een kleine aanpassing noodzakelijk. Alle teams kunnen vanaf 31 maart tot maximaal 21:30 uur trainen en de senioren van 27 jaar en ouder mogen slechts in groepjes van 4 trainen zonder duels te spelen.

Senioren: Zolang deze laatste maatregel van kracht blijft, continueren we voor deze groep de bootcamp op vrijdag avond. De teamleden jonger dan 27 jaar kunnen gezamenlijk trainen naast hun teamgenoten van de bootcamp. Mocht je met je team in groepjes van 4 willen gaan trainen, neem dan contact op via [email protected].

Jeugd: de jeugd gaat trainen op de tijden zoals deze voor de beperkingen gepland waren.

Interne competitie: de interne competitie wordt verlengd met 4 weken en duurt nu tot en met het eerste weekend van de meivakantie

Meivakantie: in de meivakantie zijn er geen reguliere trainingen. Er kan en mag wel doorgetraind worden op eigen gelegenheid. Een veld reserveren kan tot maximaal 1 week vantevoren via [email protected]. Hierbij kan het voorkomen dat er op een ander tijdstip getraind moet worden of zelfs op een andere dag, in verband met het openen en sluiten van de accommodatie.

De actuele trainingstijden en -velden vind je in de LISA-App en op de website. Houdt deze tijden en velden aan om misverstanden te voorkomen.

We wensen jullie veel hockeyplezier. Let’s stick together!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren