Nieuws! Start nieuwe interne competitie
14 mei 2021

Yes! 29 mei gaan we weer een interne competitie spelen. Nu met onze nieuwe teams! De KNHB zette een definitieve streep door het competitie seizoen van 2020-2021. Geen verrassing, wel heel jammer. 

We snappen dat het leuker is om tegen andere clubs te spelen, maar we hopen met de nieuwe teamindeling een nieuwe impuls te geven en seizoen 2020-2021 positief af te sluiten! 


Onlangs zijn de nieuwe teamindelingen bekend gemaakt. Je dus gaat de strijd aan met je nieuwe team. Een toffe afsluiting van seizoen 20-21 én een goede voorbereiding voor het nieuwe seizoen: win-win! Op 22 mei volgt het speelschema. Houd onze social media en de website in de gaten voor verdere info.


Belangrijk: publiek is helaas nog steeds niet toegestaan in verband met de huidige geldende corona-maatregelen. Ook voor senioren boven de 27 geldt nog 1,5 m. afstand. Hopelijk komt de overheid snel met nog meer versoepelingen, zodat alle senioren weer wedstrijden mogen spelen en het paviljoen open mag. Ondanks alle onduidelijkheid en constant veranderende regels, blijven we bij MHC Goirle flexibel en creatief!


Let’s stick together!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren