KNHB BASIS TRAINERSOPLEIDING
20 juni 2021

MHC Goirle streeft naar goed opgeleide trainers voor alle jeugd en jongste jeugd teams.

 

Binnenkort start op onze club de KNHB opleiding Basis Hockeytrainer. Sportpedagoog, opleidingsdeskundige en KNHB Leercoach Bart Neutkens neemt jullie in deze cursus op een enthousiasme manier mee in de wondere wereld van het training geven aan jonge kinderen. Ben jij komend seizoen trainer van een jongste jeugd team, of team in D of C categorie, dan verwachten we natuurlijk dat je deelneemt aan deze cursus. De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten; een theoriedeel in het clubhuis en een praktijkdeel op het veld. Deelnemers aan beide sessies ontvangen het KNHB certificaat Basis HockeyTrainer.

 

Hockeyervaring is voor deze cursus helemaal niet nodig; plezier en enthousiasme is key!  We roepen daarom ook nadrukkelijk beginnende (of nog twijfelde) ouders op om deel te nemen aan deze cursus. 

 

Groep 1 (Maandag groep)

Theorie sessie:  Maandag 5 Juli

Praktijk sessie:   Maandag 12 Juli

 

Groep 2 (Dinsdag groep)

Theorie sessie: Dinsdag 6 Juli

Praktijk sessie: Dinsdag 13 Juli

 

Bij de aanmelding kun je aangeven in welke groep je wil worden ingedeeld. Liefst houden we de groepen bij elkaar, maar als dat beperkend is voor uw deelname dan kan in voorkomend geval de theorie in de ene groep en de praktijk in de andere groep worden gevolgd. Het aantal deelnemers per sessie is gelimiteerd, bij te veel aantal aanmeldingen zullen we proberen een extra cursus te organiseren. 25 juni sluiten we de inschrijvingen.

 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN !

 

Technische Commissie


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren