Wijzigingen 5 september!
30 augustus 2021

Ongetwijfeld staat er voor zondag 5 september een groot kruis in je agenda voor de grootse seizoensopening van MHC Goirle. Helaas is Corona opnieuw een spelbreker. De verwachte versoepelingen zijn nog onvoldoende, waardoor de maatregelen om het evenement te mogen organiseren te ingrijpend zijn voor het feestelijke programma dat gepland stond. 


Maar, als MHC geven we ons niet gewonnen en hebben we ook goed nieuws: de oefenwedstrijd van Heren1 in het nieuwe tenue gaat wèl door! 


Daarbij zijn jullie allen van harte welkom. Kom dus zeker de heren aanmoedigen en kijken hoe ons nieuwe tenue er in teamverband uitziet.


We laten de feestelijkheden natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. We zijn daarom druk bezig met een nieuwe datum. Na 20 september verwachten we verdere versoepelingen en zal tijdens een officiële thuiswedstrijd van Heren1 en/of Dames1 alsnog het feestelijke programma plaatsvinden inclusief de borrel voor sponsoren, de Vrienden van MHC Goirle en onze vrijwilligers. Houd onze media kanalen in gaten, we houden je hiervan op de hoogte.


Tot zondag langs de lijn. Let’s stick together!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren