Najaarsschoonmaak 2021: jouw oude kloffie is goud waard!
22 oktober 2021

Struikel je thuis over kleding die te klein is? Beddengoed dat niet meer past om het matras van je jongste? Tassen die overbodig geworden zijn? Jouw oude kloffie is goud waard! Lever je spullen op zondag 31 oktober in bij MHC. Hoe meer (kilo) we samen inzamelen, hoe hoger de opbrengst! Dit bedrag gaat rechtstreeks naar het goede doel.

 

Hoe kun je helpen?

1. Verzamel thuis je oude (sponsor)kleding, handdoeken, beddengoed, schoenen, tassen, etc.

2. Lever de spullen zondag 31 oktober tussen 12.30 en 18.00 uur in op MHC bij het duidelijk herkenbare inleverpunt.

3. Clean house, clean mind!

 

Ons goede doel: Stichting Nav-Jeevan, dit betekent: Nieuw Leven. En dit is precies wat Nav-Jeevan beoogt: de straatkinderen van Nagpur in India opvangen en helpen een Nieuw Leven op te bouwen. Het zijn de kinderen van voddenrapers, bedelaars, stenensjouwers en fietsriksja-rijders. De meesten wonen met maar één ouder en hebben om verschillende redenen de andere verloren. Ze leven in krotten, aan hun lot overgelaten tijdens de lange uren dat hun ouder aan het werk is. Ze worden vaak misbruikt door andere volwassenen en krijgen te maken met geweld als de ouder bedwelmd door goedkope alcohol of drugs thuiskomt. Deze kinderen is het recht onthouden om kind te zijnā€¦


Nav-Jeevan biedt opvang en scholing voor deze kinderen. Gestart met tien kinderen in een klein en gehuurd onderkomen en inmiddels gegroeid naar een school met vijfhonderd leerlingen, waarvan er tweehonderd in het eigen hostel verblijven. Om onderwijs en onderdak te kunnen blijven bieden aan de kinderen, zijn middelen nodig. En daar kunnen wij bij MHC ons steentje aan bijdragen.

 

Zien we je op 31 oktober?

 


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Carlijn Blanc van Spreeuwel

Margit Geppaard

Thibaut Gimbrere

Agenda

19-4 Sportdag Koning Will

23-4 bestuursvergadering

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren