Scheidsrechterscursus succesvol afgerond!
8 april 2011

We hebben er in één klap vijftien nieuwe scheidsrechters bij! Nou ja, in één klap, ze moesten er wel drie lesavonden voor uittrekken en nog een avond serieus examen doen voor het zover was, maar nu kunnen Caroline van Nistelrooy, Emy van Laarhoven, Nikki Dingemans, Linde van Puijenbroek, Loes van de Winckel, Amber Roegiers, Tahnee van der Heijden, Charlotte Mutsaers, Lisa van de Ven, Shauni Vogels, Fleur van Gestel, Emma Lammers, Wouter Doedée, Floortje Jansen en Rogier Aarts zich ook clubscheidsrechter noemen.

Een speciale vermelding voor Fleur van Gestel en Rogier Aarts, die maar één fout hadden en vooruit, ook nog voor Nikki Dingemans en Charlotte Mutsaers die slechts twee fouten scoorden. Het is ook het vermelden waard dat alle deelnemers aan de cursus het examen haalden.

Alle geslaagden van harte proficiat en onze vereniging natuurlijk het allermeest gefeliciteerd, want extra scheidsrechters zijn belangrijk en spelers die de spelregels kennen, natuurlijk ook!

De scheidsrechterscommissie rekent erop bij de cursus in het najaar alle leden te kunnen verwelkomen die nu verhinderd waren.

 Marielle Finders, Lies Broekhuijsen en Jule van Dam


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren