30 vrijkaarten voor vrijwilligers van MHC Goirle voor RABOLenteSmaak op 9 juni
11 mei 2011

De Rabobank heeft voor vrijwilligers van MHC Goirle 30 vrijkaarten ter beschikking gesteld voor RaboLenteSmaak. In het onderstaande bericht kun je lezen wat het inhoudt.
Ben je vrijwilliger bij MHC Goirle en wil je hier graag naar toe, stuur dan voor 23 mei een mailtje naar [email protected] Je hoort dan uiterlijk 1 juni of je tot de gelukkigen behoort.

De 25.000 leden van Rabobank Tilburg en omstreken hebben een streepje voor. Door het lidmaatschap zijn zij extra betrokken bij de bank en profiteren zij regelmatig van speciale ledenaanbiedingen. Onze waardering voor de ledenloyaliteit is groot. Daarom organiseren wij op donderdag 9 juni aanstaande exclusief voor alle leden een smaakvol muzikaal evenement: Rabo LenteSmaak 2011. Ook úw vereniging heeft bij ons een streepje voor. Daarom stellen wij graag 30 toegangskaarten beschikbaar voor de vrijwilligers van MHC Goirle.

Voorafgaand aan het jaarlijkse Tilburg Hap Stap Festival is de Interpolistuin in Tilburg van 17.00 tot 23.00 uur exclusief toegankelijk voor onze leden en speciale genodigden. In een ongedwongen lentesfeer kunnen zij genieten van lekkere hapjes, drankjes en muziek. Op het muzikale programma staan gevarieerde optredens, van lokaal talent tot een topartiest van Nederlandse bodem: niemand minder dan VanVelzen sluit Rabo LenteSmaak 2011 spetterend af.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren