Vacature wedstrijdsecretaris Junioren
27 augustus 2011

MHC Goirle valt en staat met het enthousiasme van de vele ouders die het voor jullie kinderen mogelijk maken om met plezier te sporten en het hockeyspel te leren. Onze club kan niet zonder jullie als vrijwilliger!

Op dit ogenblik is er een noodsituatie ontstaan omdat het wedstrijdsecretariaat Junioren onbemand dreigt te blijven. Als deze positie niet ingevuld wordt bestaat er een reëel gevaar dat er niet gespeeld kan worden door alle A tot en met de D junioren!

Met een geringe tijdsinspanning kan je al een bijdrage leveren. Deze functie kan ook als ‘duo baan’ ingevuld worden.

Takenpakket

De competitie wordt door de KNHB ingedeeld. Een van de taken van het Wedstrijdsecretariaat Junioren is om de velden en de tijden in te delen en hierover contact te onderhouden met het Wedstrijdsecretariaat van andere clubs.Wat komt er naast die wedstrijdplanningenvan de thuiswedstrijden van de juniorenelftallennog meer kijken bij een wedstrijdsecretariaat?

  • het onderhouden van contacten met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander over de aanvangstijden van de uitwedstrijden
  • het invullen van de wedstrijduitslagen op de standenmotor van de KNHB, uiterlijk de dag na de gespeelde wedstrijd
  • de afgelastingen communiceren
  • het onderhouden van contacten met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander omtrent onregelmatigheden.

 

Het bestuur hoopt dat bij de ouders of (grootouders) van onze jeugd interesse bestaat om deze cruciale functie in te vullen.Voor nadere informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij Bas Tooten, voorzitter of Hans Leenaars, secretaris. Tel.(06) 44 676 188, E-mail:[email protected]

Bij MHC Goirle zijn overigens diverse andere vacatures beschikbaar. Er is een dringend tekort aan vrijwilligers!


 


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren