Ultimatum voor het spelen met oude shirts!
27 oktober 2011

Het is dit seizoen al twee keer eerder op de site vermeld: met ingang van dit seizoen (vanaf 1 juli) is het niet meer toegestaan om in de oude shirts een wedstrijd te spelen. Alle spelers en speelsters dienen dus het nieuwe shirt, met de donkerbruine accenten aan de zijkant, te dragen.

Toch signaleren we nog steeds leden die in het oude shirt op het veld staan. Reden om de handhaving van deze regel strakker aan te pakken.

Daarom geldt vanaf nu het volgende: leden die nog spelen in het oude shirt hebben de tijd tot 6 november a.s. om dit shirt te vervangen door het nieuwe exemplaar. Spelers in het oude shirt zijn na die datum niet meer speelgerechtigd en zullen dus uitgesloten worden van een wedstrijd. Mocht de wedstrijd door te weinig spelers hierdoor niet door kunnen gaan, dan zijn de consequenties (o.a. de boete van de KNHB) voor rekening van het team.

Reden te meer dus om zo snel mogelijk een nieuw shirt aan te schaffen. Dit is te verkrijgen bij Wilkin Sports, Professor Goossenslaan 28 in Tilburg.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Dieke Severijns

Marijn Verhoeven

Agenda

22-9 Scheidsrechtersexame

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren