JC1, MB4 en MC1 kampioen! Kampioenswedstrijden JA2, MC3, MD1 en MD5. Spannende wedstrijden JB1, MA2 en MB1
30 november 2011

Aanstaande zaterdag staat de laatste wedstrijd van de herfstcompetitie alweer op het programma. Wij zijn als club zeer verheugd dat we kunnen melden dat er al 3 juniorenteams kampioen geworden zijn en dat er nog 5 teams in de race zijn voor het kampioenschap!

JC1 heeft afgelopen zaterdag door een 10-0 overwinning op Liberty het kampioenschap veilig gesteld en zullen zaterdag na de thuiswedstrijd van 12.00 uur tegen Tilburg JC4 gehuldigd worden! MB4 was zelfs al 2 wedstrijden voor het einde zeker van het kampioenschap! MB4 speelt zaterdag ook thuis en zal na de wedstrijd van 15.30 uur gehuldigd worden! MC1 was net als MB4 al 2 wedstrijden voor het einde zeker van het kampioenschap. MC1 is afgelopen zaterdag al gehuldigd na een 3-1 overwinning op DDHC. De laatste wedstrijd van MC1 is verplaatst van zaterdag naar aanstaande woensdagavond. MC1 speelt nog om te promoveren naar de sub-top klasse, hiervoor moet de wedstrijd tegen Tilburg gewonnen worden!

Verder heeft JA2 het nog erg spannend, JA2 en Warande staand samen bovenaan in de poule. Bij een overwinning thuis tegen MOP (16.30) en puntenverlies van Warande uit bij Tilburg is JA2 kampioen! Ook maakt MC3 nog kans op het kampioenschap, door de 3-0 overwinning op Tilburg staat MC3 bovenaan in de poule. De wedstrijd thuis tegen Liberty (15.15) zal daarom extra spannend zijn. Bij een overwinning is MC3 zeker van het kampioenschap! MD1 liep vorige week tegen een flinke nederlaag aan, maar zijn nog niet kansloos voor het kampioenschap. Bij puntenverlies van Zwart-Wit en een overwinning thuis tegen Drunen (10.30) is het kampioenschap alsnog veilig gesteld! Ook MD5 maakt nog kans op het kampioenschap, hierbij zijn ze nog wel afhankelijk van de uitslag tussen Hilvarenbeek en HOCO, bij verlies van HOCO en een overwinning voor MD5 uit bij Warande is MD5 ook kampioen!

Er zijn ook nog teams die strijden tegen degradatie, JB1 kan door een overwinning tegen Were-di (13.30 uur thuis) degradatie voorkomen. MA2 is al bijna zeker van handhaving, maar bij minimaal een gelijk spel tegen DES (16.45 thuis), is MA2 helemaal zeker van handhaving! In een knotsgekke poule kan er bij MB1 nog van alles gebeuren. Het zit allemaal zo dicht op elkaar, dat er nog 3 teams kampioen kunnen worden en nog 4 teams kunnen degraderen. Voor MB1 is de uitwedstrijd tegen Push (16.00 uur) extra spannend, omdat door een overwinning handhaving in de sub-top klasse een feit is en bij een gunstig resultaat bij de andere wedstrijden zelfs een promotie naar de topklasse mogelijk is!

Hierbij feliciteren wij alle kampioenen en wensen wij alle andere teams nog heel veel sportief succes bij de laatste wedstrijd voor de winterstop!

Hockeyclub Goirle


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren