commerciële tijgers gezocht!
22 februari 2012

Nog dit jaar wordt begonnen met de renovatie van het clubhuis en veld 1 &veld 2. Dit alles zal echter niet gerealiseerd kunnen worden als we hier als club ook niet zelf aan bijdragen. De eigenbijdrage van de club zal voornamelijk gespendeerd moeten worden aan de verbouwing van het clubhuis, want die zullen wij deels (voor wat betreft het gedeelte ‘na de klapdeuren’) zelf moeten betalen. Er zullen dus nieuwe financiële bronnen aangeboord dienen te worden.

We zullen er daarom met zijn allen onze schouders onder moeten zetten. Heel simpel dus: club dat ben jij ! Let’s stick to gether!

Daarom heeft het bestuur besloten een commissie in te stellen die zich speciaal gaat bezig houden met het op poten zetten van fondsenwerving en andere acties die bedoelt zijn om financieel bij te dragentbv kunstgras/renovatie/verbouwing clubhuis.

 

Wij zoeken daarom 2 personen met commercieel inzicht, die het leuk vinden om ons te ondersteunen en om acties voor de club te bedenken,op touw te zetten en ten uitvoer te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: loterij, sponsorloop, rommelmarkt etc.

Heb je interesse: meld je aan bij Ruud van Maaren, Jan Mastenbroek of Bas Tooten via: [email protected]

 

Maar heb je nu al een idee voor een leuke actie?Laat het ons dan ook meteen weten!Mail de details van je actie door naar [email protected]terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren