Trimhockey
16 oktober 2012

Trimhockey is een tak van hockey waarin volwassenen in een gemengde samenstelling, dus met mannen en vrouwen en uit alle leeftijdscategorieën, eens per week samen trainen. En op gezette tijden spelen ze een vriendschappelijke wedstrijd tegen een ander trimhockeyteam uit de regio.

Lekker sportief met hockey bezig zijn, in een informele en vriendschappelijke sfeer en zonder competitiedwang, dat zijn belangrijke doelstellingen van trimhockey. Daarbij zijn zowel spelers welkom die vroeger reeds regelmatig een bal geslagen hebben, als deelnemers die nog nooit een stick vastgehouden hebben en die ook wel eens willen ervaren waarom hun dochter of zoon dit spel zo leuk vindt.

Op de wekelijkse trainingen proberen we de diverse hockeyvaardigheden op een speelse maar soms best wel pittige wijze bij te brengen. Doorgaans beginnen we met warmlopen en balvaardigheden om vervolgens verder te gaan met meer tactische oefeningen. Het laatste gedeelte van de training bestaat uit een onderling vriendschappelijk partijtje. Tot besluit is er altijd tijd voor een drankje en praatje aan de bar.

Juist omdat het zo leuk is om in een gemengde bezetting te spelen, staat "vrouwvriendelijk” spel bij ons op de eerste plaats. Als je eens wil zien wat dat inhoudt, moet je zeker eens binnenlopen op onze vaste trainingsavonden, iedere maandag of woensdag van 21.00 tot 22.30 uur. Proefdraaien kan op die avonden eveneens, maar laat dat a.u.b. even vooraf even weten. Je kunt contact kun je opnemen via; [email protected]Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Roelefien Berendschot

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren