vrijwilligers gezocht
30 oktober 2012

Vrijwilligers gezocht voor MHC Goirle

Regelmatig horen wij onder de wedstrijden door hoe ouders MHC Goirle zaken bespreken met elkaar. Geregeld horen we dat men zegt: "ik zou het wel weten hoe ik dat varkentje moest wassen" Of "als zij het mij zouden vragen, zou ik het zus en zo doen."

Nu kunnen we moeilijk iedereen persoonlijk vragen wat hij of zij voor de vereniging kan betekenen, vandaar dat we de vraag om draaien!!

Wij vragen U:

Wat zou u voor de vereniging willen doen?

of

Wat zou u voor de vereniging kunnen doen?

Want u kunt de vereniging op vele gebieden helpen. Want vele handen maken licht werk en hoe meer zielen hoe meer vreugd. En we zijn niet alleen op zoek naar coaches of scheidsrechters, maar ook handige klussers kunnen een handje toe steken bij het onderhoud van het terrein of paviljoen. En u hoeft niet perse een ouder van een jeugdlid te zijn om bardienst te draaien! Iedereen die het zijne bijdraagt is welkom. Stuur een mailtje met wat u zou willen/kunnen doen naar [email protected] en wij gaan kijken wat we met elkaar kunnen doen.

We komen nog vele handen tekort, bijv. bij de sponsorcommissie: dus heeft u een breed netwerk, of commerciƫle talenten, meld u.

Andere, wat versere commissies, waar velen mee te maken hebben zijn de breedtesport en de topsportcommissie. Ook zij hebben nog vele handjes nodig. Helpt u ons voorwaarts?


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren