Vacatures in het bestuur en wedstrijdsecretaris senioren
8 mei 2013

Er staan wekelijks honderden stuurlui aan wal. Wie komt er aan boord?

Vacatures

 

Onze mooie vereniging kent ruim 800 leden en elke week staan er honderden ouders en grootouders langs de kant. Die zijn allemaal betrokken bij het wel en wee van onze prachtige club en daarom hebben ze allemaal een mening over wat er goed gaat en wat minder. Dat kan wel eens lastig zijn, maar wij zijn er blij mee. Het betekent betrokkenheid. Het moet mogelijk zijn dat er bij al die mensen toch zeker een paar zijn die mee aan het stuur willen staan. Die nodigen wij uit om te solliciteren

in het bestuur van MHC Goirle

Hetbestuur is een door de leden gekozen orgaan en leidt de vereniging.

In het bestuur zijn de hoofdactiviteiten van onze sportvereniging vertegenwoordigd: hockeytechnische zaken en verenigingszaken.

Hier wordt beleid geïnitieerd en voortgang van bestuursbeslissingen bewaakt.

De functie is in principe voor een termijn van drie jaar en is onbezoldigd.

Uiteraard is hier enige tijd mee gemoeid, maar dit weegt zeker op tegen het plezier en ‘de kick’ om samen iets neer te zetten.

Bouw mee aan de toekomst, want ‘de club’ dat ben jezelf !

 

We zijn op zoek naar strategen en pragmatische hockeyliefhebbers die MHC Goirle verder op kaart kunnen en willen zetten.

Heb jij die dosis energie, kun jij grenzen verleggen en wil en kun jij vorm geven aan de leukste vereniging van Goirle, meld je dan aan voor een van die interessante rollen.

 

Indien je ‘solliciteert’ wordt je uitgenodigd voor een gesprek*. Voor nadere informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij Bas Tooten (voorzitter) of Hans Leenaars (secretaris). Tel. (06) 44 676 188, E-mail: [email protected]

 -----------------------------------------------------------------------------

Vacature Wedstrijdsecretaris Senioren

 

MHC Goirle valt en staat met het enthousiasme van de vele vrijwilligers die het voor jullie mogelijk maken om met plezier te sporten. Onze club kan niet zonder jullie als vrijwilliger!

Op dit ogenblik dreigt er een noodsituatie te ontstaan omdat er nog geen kandidaat is gevonden die het wedstrijdsecretariaat Senioren,na bijna 20 jaar, van Hein Nijhuis gaat overnemen. Als deze positie niet wordt ingevuld bestaat er een reëel gevaar dat er komend seizoen niet gespeeld kan worden door de seniorenteams !

Met een geringe tijdsinspanning kun je al een bijdrage leveren. Deze functie kan ook als ‘duo baan’ ingevuld worden.

 

Takenpakket

De competitie wordt door de KNHB ingedeeld. Een van de taken van het wedstrijdsecretariaat is om de velden en de tijden in te delen en hierover contact te onderhouden met het wedstrijdsecretariaat van andere clubs. Wat komt er naast die wedstrijdplanningen van de thuiswedstrijden van de seniorenelftallen nog meer kijken bij een wedstrijdsecretariaat?

·Voorafgaand aan het seizoen inventariseren welke wensen er leven bij bestuur en teams mbt de (poule)-indeling en hierover communiceren met de KNHB

·Voor de thuisspelende teams een schema maken met de aanvangstijden van de wedstrijden en op welke veld gespeeld wordt

·Na iedere competitieronde taken uitvoeren betreffende de afwikkeling van de gespeelde wedstrijden (oa. check of DWFcorrect is verwerk, eventueel invoeren in de standenmotor en opgelegde straffen melden aan de strafcommissie)

·Contact onderhouden met degene die de velden keurt en afgelastingen communiceren

·Het onderhouden van contacten met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander omtrent over de aanvangstijden van de uitwedstrijden, onregelmatigheden etc.

· Ook buiten het speelseizoen velden beschikbaar stellen voor oefenwedstrijden op zondag

Voor nadere informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij

Bas Tooten, (voorzitter) of Hans Leenaars, (secretaris).

Tel. (06) 44 676 188, E-mail: [email protected]

 terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren