Goirles Sportgala 19 juni
16 juni 2013

Alle jeugdleden, ook degene die geen kampioen zijn geworden dit seizoen, zijn tijdens het jeugdgedeelte welkom.


Het sportgala
Dit gala bestaat ook dit jaar weer uit twee delen. In de wat late middag, zo rond een uur of vijf worden alle Goirlese en Rielse jeugdkampioenen uitgenodigd in het CC Jan van Besouw. Daar worden zij nog een extra in het zonnetje gezet met hun behaalde prestatie. Wie herinnert zich nog dat Ireen Wüst en Marleen van Iersel bij iedere sporter de medaille omhing er vervolgens mee op de foto mocht en van een heerlijke ijsje kon gaan genieten. Iets soortgelijks heeft de organisatie dit jaar weer in petto. Met welke Goirlese of Rielse beroemdheid nu een foto wordt gemaakt is nog een verrassing. Maar in Goirle en Riel wonen echt veel sportkanjers, die het al ver geschopt hebben.


Alle jeugdleden, ook degene die geen kampioen zijn geworden dit seizoen, zijn tijdens het jeugdgedeelte welkom. De Deuren gaan open om 16.30 uur. Het programma, de huldiging, vangt aan om 17.00 uur en eindigt circa 19.00 uur. Voor elk kind es er na afloop een verrassing.


De aanmeldingen van de jeugdkampioenen kunnen worden gezonden (per mail of per gewone post) aan Ilse Melis, [email protected] of Vennerode 19, 5051 BP Goirle]


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Roelefien Berendschot

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren