Eric Verboom, ass. trainer Nederlands Heren Hockeyteam geeft presentatie
3 november 2013

Beste trainers en coaches van MHC Goirle,

 

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de trainer- en coachavond op donderdag 21 november 2013.

 

Deze avond wordt verzorgd door Eric Verboom, assistent-bondscoach van het Nederlands Heren Hockey elftal.
De avond gaat onder andere over impliciet leren binnen het hockeyen. Er komen een aantal voorbeelden van methodes / oefeningen aan bod die het beste beklijven. Hierin komen zowel tactische als technische componenten ter sprake.
Ook bij het Nederlands team zijn ze in de aanloop naar het WK 2014 in Den Haag bezig met deze "nieuwe" vorm van leren, het zogenaamde differentiële leren. Ook bij het Nederlands team wordt uitgebreid stil gestaan.
In de presentatie wordt gebruik gemaakt van video's en animaties vanuit verschillende niveaus, vanaf de Jongste Jeugd tot aan het Nederlands Elftal.

 

Wat ons betreft duseen zeer leuke en leerzame avond, voor elke trainer en/of coach binnen MHC Goirle, die je niet mag missen!

 

Graag zien we jullie dan ook op donderdag 21 november. We starten de avond om 19:30 uur met een kopje koffie of thee, waarna de presentatie van Eric Verboom om 20:00 uur zal starten.

 

Wij verzoeken jullie je aan te melden voor deze avond door een mail te sturen naar [email protected] met daarin je naam en het team dat je training geeft / coacht. Er is een gelimiteerde inschrijving van toepassing op volgorde van aanmelding. Dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt voor deze avond!

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens de commissie Hockeyplan MHC Goirle

Bijlage: Poster coachavond 21 november 2013(1).jpg

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren