Trainers gezocht voor MHC Goirle
28 januari 2014

Onze mooie vereniging kent ruim 800 leden en elke week staan er honderden ouders en grootouders langs de kant om hun (klein)dochter of (klein)zoon te zien hockeyen. Al deze kinderen verdienen het om goede begeleiding te krijgen van een trainer en/of coach.

Voor de 2e seizoenshelft is MHC Goirle nog op zoek naar enthousiaste trainers. Heb jij die dosis energie en wil jij graag je steentje bijdragen aan de leukste vereniging van Goirle, meld je dan nu aan om gedurende de 2eseizoenshelft training te geven bij MHC Goirle.

Wanneer je training wilt gaan geven, sta je er uiteraard niet alleen voor. Bij het training geven krijg je ondersteuning van een coördinator en gedurende het seizoen is er extra ondersteuning in de vorm van trainersbijeenkomsten. Daarnaast krijg je een vrijwilligersvergoeding voor het training geven. Heb je een voorkeur voor een dag of tijd of wil je de training geven voor je eigen training? Hier kan uiteraard rekening mee worden gehouden! Het training geven is eveneens te gebruiken voor je maatschappelijke stage op school.

Mocht je interesse hebben om training te geven, neem dan contact op via [email protected]

Voor nu nog een fijne winterstop toegewenst en hopelijk zie we jou na de winterstop als trainer van MHC Goirle op het veld!

Namens de commissie Hockeyplan MHC Goirle

Rein van Iersel


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Dieke Severijns

Marijn Verhoeven

Agenda

22-9 Scheidsrechtersexame

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren