Start 2de competitiehelft
5 februari 2014

Beste trainer en/of coach,

De winterstop is bijna weer ten einde. De weergoden zijn ons tot op heden goed gezind en laten we hopen dat dit de komende tijd zo blijft. Alle trainingen op het veld starten weer vanaf maandag 10 februari. Op de website (www.mhcgoirle.nl) vind je onder het kopje competitie het meest recente trainingsschema.


Oefenwedstrijden

Op 15 februari spelen een aantal teams van MHC Goirle een oefenwedstrijd. Het schema hiervoor staat op de website. Staat jouw team hier niet bij, maar wil je toch een oefenwedstrijd spelen, dan bestaat de mogelijkheid dit zelf te regelen. Over de beschikbaarheid van het veld dien je daarvoor contact op te nemen met het wedstrijdsecretariaat junioren via [email protected].

Ook voor zaterdag 8 maart (2e zaterdag carnavalsvakantie) bestaat de mogelijkheid tot het regelen van oefenwedstrijden. Ook hiervoor dien je eerst weer contact op te nemen met het wedstrijdsecretariaat junioren.


Start competitie

De start van de juniorencompetitie is op zaterdag 22 februari. De senioren starten zondag 9 maart pas aan de 2e helft van de competitie.


Materialen

Mocht je als trainer nog materialen nodig hebben of zijn er materialen aan vervanging toe, dan kun je langsgaan bij de materialencommissie. Zij zullen hiervoor op korte termijn een aantal data plannen. Houd de website en de nieuwsbrief hiervoor in de gaten. Mocht je echt dringend materialen nodig hebben, kun je contact opnemen met de materialencommissie via [email protected]


Wel of niet doorgaan van de training/wedstrijd

Mocht er in verband met vorst of sneeuw de komende tijd niet getraind en/of gespeeld kunnen worden dan wordt dit tijdig via de website/facebook/twitter bekend gemaakt. Het is dan ook verboden om de velden te betreden.


Evaluaties Hockeyplan

Wij danken jullie voor het insturen van de evaluatieformulieren met betrekking tot het Hockeyplan. Wij nemen jullie tips en suggesties mee en gaan ook de 2eseizoenshelft proberen een aantal interessante trainer- en coachavonden voor jullie te organiseren. Houd ook de website van het Hockeyplan (www.hockeyplan.nl) in de gaten voor nieuws hierover. Op deze website zullen wij gedurende de 2e seizoenshelft tevens interessante literatuur en oefenstof plaatsen.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je je richten tot je co√∂rdinator of rechtstreeks contact opnemen via [email protected]

Wij wensen jullie veel plezier en succes met de trainingen en wedstrijden gedurende de 2eseizoenshelft.


Namens de commissie Hockeyplan,

Rein van Iersel


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Dieke Severijns

Marijn Verhoeven

Agenda

22-9 Scheidsrechtersexame

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren