MHC Goirle hockey app beschikbaar
23 februari 2014

Handige hockey App

Sinds korte tijd is er een nieuwe app voor tablets en smartphones waarmee je inzage krijgt in alle clubgegevens. De app fungeert als een digitale teammanager met onder andere informatie over wedstrijden, vertrektijden, routes, taken, berichten en verjaardagen. Heel gemakkelijk en snel kun je informatie zien van jouw team, de wedstrijden en de stand van onder andere jouw team in de competitie. In de app is het laatste clubnieuws van MHC Goirle te lezen en is er informatie te vinden over andere clubs. Het is mogelijk je in de app aan te melden voor berichten waarmee je op de hoogte wordt gehouden van teamberichten en clubnieuws. De app is zeer handig voor spelers en coaches maar zeker ook voor familie en vrienden.

De app is te downloaden via de Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa_is.general) of via de App Store (https://itunes.apple.com/nl/app/lisa-hockey/id560497537?mt=8&ign-mpt=uo%3D4) onder de naam LISA hockey.

Wanneer je voor de eerste keer de app start moet je nog even MHC Goirle als club kiezen om informatie van de club te kunnen zien. Hierna zie je onderin de knoppen Nieuws, Ik, Agenda, Club en Overig. Voor de informatie achter "Ik” en "Agenda” moet je ingelogd zijn. Inloggen kan met je lidnummer en wachtwoord die je ook op de website gebruikt

  • Bij Nieuws staan alle nieuwsberichten.
  • Bij Ik staan de teamgegevens, de wedstrijden, de stand etc.
  • Bij Agenda staan de wedstrijden, trainingen van jezelf, familieleden en favoriete teams.
  • Bij Club staan de agenda met alle clubactiviteiten, onze teams, alle wedstrijden, alle clubs, onze sponsoren etc.

Tips:

  • Als lid kun je je aanmelden voor berichten van afgelastingen, teamberichten en clubnieuws. Dit kun je doen via "Ik” naar ”account” (linksboven), op het volgende scherm kun je aangeven welk type berichten je wilt ontvangen. Aan te raden is om alle 3 aan te zetten.
  • Wil je op de hoogte blijven van bepaalde team(s) dan kun je deze instellen als favoriet. Dit is te vinden onder "Club” dan "teams” en vervolgens rechtsboven op het sterretje drukken.
  • Als je een keer moeten rijden is het adres van de club gemakkelijk te vinden via "Club” dan "Clubs” en selecteer vervolgens hier de juiste club.
  • Moet je iemand uit jouw team snel bereiken dan kan dat via "ik” dan naar "team” en selecteer vervolgens de gewenste persoon.

Roland Gijsel, 6-3-2014 @ 21:55:00
Superhandig, ook als je meerdere teams coacht.

David van Heijst, 26-2-2014 @ 00:47:17
superstrak, nu al veel in gebruik.

Rogier Aarts, 24-2-2014 @ 00:45:10
Top app!!!


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren