Gezocht: zelfstartende teamplayer!
19 maart 2014

Wie zoekt waardering ? Nou, hier is je kans !

 

 


Zelfstartende teamplayer gezocht met goede vaardigheid in Excel en Word.

Hand en spandiensten voor een afgeronde klus (ongeveer een maand)

 


In aanloop naar selectietrainingen einde seizoen en vervolgens samenstelling breedtesport en selectieams voor volgend seizoen moet er de komende maand veel werk verzet worden.

 

Wie heeft er de komende maand de nodige tijd beschikbaar om breedtesport-, topsport- en hockeyplancommissies te ondersteunen met secretariële werkzaamheden?

 

Werkzaamheden kunnen thuis en op eigen gekozen tijdstip worden uitgevoerd. En zonder verdere verplichtingen voor een heel jaar of langer.

 

Wat krijg je ervoor terug? Samenwerken met een stel kei toffe mensen en af en toe een plakske zelfgebakken cake of appeltaart. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel waardering, heel veel waardering van heel veel mensen.

Aanmelden kan via: [email protected]

 

MHC Goirle draait volledig op vrijwilligers en kan daarom altijd gemotiveerde leden en ouders gebruiken die een steentje willen bijdragen aan de club. Zoals bekend, een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. En als we met z’n allen iets oppakken in het besef dat vele handen licht werk maken en dat wij-zelf de vereniging zijn dan blijven we goed draaien en komt het niet allemaal op de schouders van een klein groepje terecht.

Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren