TRAINERS EN COACHES GEZOCHT VOOR MHC GOIRLE SEIZOEN 2014-2015
22 april 2014

TRAINERS EN COACHES GEZOCHT VOOR MHC GOIRLE SEIZOEN 2014-2015

 

MHC Goirle kent ruim 800 leden en elke week staan er honderden ouders en grootouders langs de lijn om hun (klein)dochter of (klein)zoon te zien hockeyen. Al deze leden verdienen het om goede begeleiding te krijgen van een trainer en coach.

 

Voor het seizoen 2014-2015 is MHC Goirle weer op zoek naar enthousiaste trainers en coaches. Heb jij die dosis energie en wil jij graag je steentje bijdragen aan de leukste vereniging van Goirle, meld je dan nu aan om volgend seizoen training te geven en/of te coachen!

 

Wanneer je training gaat geven of coachen, sta je er uiteraard niet alleen voor. Elke trainer en coach bij MHC Goirle heeft een coördinator en gedurende het seizoen is er extra ondersteuning in de vorm van trainer- en/of coachavonden. Daarnaast krijg je een vrijwilligersvergoeding voor het training geven en/of coachen.

 

Mocht je interesse hebben om volgend seizoen training te geven en/of te coachen, meld je dan direct aan via [email protected]

 

Hierbij kun je ook aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Bijvoorbeeld: jongens/meisjes, recreatief/prestatief, puppies/Funkey’s, F-, E-, D-, C-, B-, A-jeugd of senioren. Wellicht ken je iemand met wie je samen zou willen trainen en/of coachen? Ook dit kun je aan ons kenbaar maken.

 

Wij hopen op vele positieve reacties, zodat alle teams van MHC Goirle volgend seizoen weer op een goede manier begeleid kunnen worden.

 

Namens de commissie Hockeyplan MHC Goirle

 

Rein van Iersel


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren