Informatie over de teamsamenstelling Junioren 2014 -2015
14 mei 2014

Beste (aanstaande) junioren, ouders en verzorgers

Het seizoen 2013-2014 nadert alweer het einde, op de trainingen en langs het veld wordt alweer vaak gesproken over de teamsamenstellingen van volgend seizoen. Natuurlijk zijn wij bij MHC Goirle ons ook aan het voorbereiden voor het seizoen2014-2015.In samenwerking maken de topsport, breedtesport en jongste jeugd commissies de balans op om ook volgend jaar tot een evenwichtige teamindeling te komen.

Zo heeft de selectieprocedure een opfrisbeurt gekregen en is er overdracht van leden tussen jongste jeugd naar junioren. Binnenkort gaan de uitnodigingen voor de selectietrainingen de deur uit en informeren wij ook de overige junioren over de teamindelingsprocedure. Voor het indelen van de recreatieve teams zijneen aantal verbeteringen aangebracht. Zo worden spelniveau en motivatie, meegenomen bij de teamsamenstelling. Daarnaast worden de trainer/coaches meer betrokken en wordt voordat de teamindeling bekend gemaakt wordt aan hun uitleg gegeven en feedback gevraagd worden.

In de bijlage lees je meer over de recreatieve teamindelingsprocedure. Deze zal binnenkort per mail naar de betreffende junioren verzonden worden. Tevens zal hier een invulformulier (persoonlijkelink naarde website) bij zitten waar je een vrienden of vriendinnen opgave kunt doen en eventueel een aanvraag kunt doen voor dispensatie of vervroegd doorstromen. Zorg er voor dat je mailadres dus altijd up to date is in onze administratie. Dit kun je controleren en aanpassen door in te loggen met je EMMA account.

Mocht je naar aanleiding hiervan nogvragen hebben stel ze dan via [email protected].

Breedtesport commissieBijlage: Informatie over de teamsamenstelling 2014(1).pdf

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

6-9 Voorzittersoverleg

7-9 Bijeenkomst Hockeyza

21-9 ALV

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren