MHC Goirle en Club Dé Hockey en Golfspecialist gaan samenwerking aan
27 mei 2014

MHC Goirle en Club Dé Hockey en Golfspecialist gaan samenwerking aan.

 

MHC Goirle heeft met ingang van het seizoen ‘14/’15 een nieuwe partner gevonden in Club Dé Hockey en Golfspecialist. Vanaf 01 september 2014 zal het officiële tenue van MHC Goirle (shirts, sokken, broekjes, rokjes, trainingspak en regenjack) verkrijgbaar zijn in de gespecialiseerde sportwinkel aan de Ringbaan Zuid 301 in Tilburg.

 

In de samenwerking tussen MHC Goirle en Club Dé Hockey en Golfspecialist speelt TK als fabrikant van hockeykleding en –materialen een belangrijke rol.

Nieuw is de tweede generatie van het clubshirt, een doorontwikkeling van het huidige TK shirt. De nieuwe stof, een 100% polyester Cool Plus Fiber, is beter ademend en vocht afdrijvend.

Ook is het lichter van gewicht en is het model iets langer. De shirts worden gesublimeerd (technische manier van verven), waardoor ze wasbaar zijn op 60° C.

De shirts, zowel de thuisshirts als de uitshirts, zijn verkrijgbaar in heren en in dames uitvoering.

 

Ook nieuw is de beschikbaarheid van uitsokken: oranje met drie bruine strepen.

 

Bij Club Dé Hockey en Golfspecialist, kunt u naast de officiële clubkleding ook terecht voor hockeysticks, hockeyschoenen, tassen, en allerlei andere hockeymaterialen


Links: Levon van Haaren (eigenaar van Club Dé Hockey en Golfspecialist), rechts Bas Tooten (voorzitter MHC Goirle)Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren