Teamindeling junioren 2014 - 2015
4 juli 2014

Beste junioren, ouders en verzorgers,

 

Bij deze vinden jullie de teamindeling voor het komende seizoen. Zoals veelvuldig medegedeeld hebben we dit jaar naar aanleiding van opmerkingen van ouders, coaches en trainers e.e.a. trachten te verbeteren.De meest gehoorde opmerking in allerlei vormen: "het niveau verschil in de breedtesportteam is te groot". Hiervoor hebben we het belangrijkste uitgangspunt uitgebreid, namelijk: een junior moet kunnen hockeyen in een zo goed mogelijk passend team op zijn of haar eigen niveau. Door deze laatste toevoeging zijn de keuzes anders gemaakt en ingevuld dan de jaren hiervoor. Het kan hierdoor dus ook zijn dat je of uw dochter niet bij de door haar opgegeven vriendinnen in het team ingedeeld is.

 

Nieuw dit jaar bij de teamindeling is ook de informatieavond met de trainers/coaches. We vinden het belangrijk hen te betrekken bij de teamindeling, omdat zij immers de vrijwilligers zijn die komend jaar met de teams aan de slag gaan. Tijdens de bijeenkomst hebben wij onze uitgangspunten en de gemaakte beslissingen toegelicht en is per categorie de gelegenheid gegeven om feedback te geven en vragen te stellen. De feedback over de aanpak en de communicatie was positief toch zijn in consensus nog enkele puntjes op de ï gezet.

 

Bij de A en B categorie hebben we nog niet iedereen kunnen bereiken vandaar dat daar nog enkele plaatsen kunnen wijzigen om uiteindelijk ook hier een evenwichtiger aantal spelers per team te in te delen. Mocht je naar aanleiding van de teamindeling vragen en of opmerkingen hebben dan kun je deze mailen naar [email protected]. Verzoeken tot overplaatsing worden principieel niet gehonoreerd indien hiergeen zeer zwaar wegende argumenten voor aangedragen worden.

 

Vragen en opmerkingen zullen in verband met onze vakanties, in augustus in behandeling genomen worden. Kijk medio augustus ook regelmatig op onze website http://mhcgoirle.lisa-is.nl/site/default.asp, hier wordt het trainingsschema en aanvang van de eerste trainingen na de vakantie gepubliceerd, alsmede de trainers en coaches voor komend seizoen.

 

Rest ons nog iedereen een prettige vakantie te wensen.

 

met vriendelijke groeten,

 

Namens "Hockeyzaken" (een samenwerking van Hockeyplan, Top- en Breedtesportcommissie)Bijlage: Teamindelingen junioren seizoen 2014-2015.pdf

Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren