Dames Veteranen zoekt versterking
7 oktober 2014

Hebben we volgend jaar nog een Dames Veteranen team? Door blessures en andere overwegingen van enkele teamleden dreigt dit topteam in de problemen te komen. Ze zijn naarstig op zoek naar versterking om het dames veteranen hockey in Goirle in stand te houden.

Ben jij 35+ en vrouw en heb je zin om op een leuke pot hockey te spelen in competitieverband? Ben je gestopt maar mis je toch dat kleedkamergevoel ? Ben je moeder van een jeugdspeler en wil je zoon- of dochterlief laten zien hoe het moet? Wil je liever met een stel ‘oudere jonge’ meiden een balletje slaan i.p.v. altijd op de donderdagmiddag voor het huishouden te moeten zorgen? En vind je de derde helft ook nog gezellig? Dan ben je van harte welkom!

 

Dus gezocht: dames met enige balgevoel om dit team tot een geheel te maken. Wie heeft er zin om op de donderdagmiddag (weer) een balletje te slaan? Of wie kent iemand die hiervoor in aanmerking komt?

 

De ‘veterinnen’ van Goirle spelen 1eklasse en is een gezellig en gemoedelijk team waar sportiviteit en gezelligheid erg belangrijk is. Wil je (weer) lekker hockeyen bij de gezelligste club en team van Nederland, meld je dan aan. Op donderdagmiddag wordt een wedstrijd gespeeld met meestal een gezellige 3ehelft als toetje. Je kunt je via de MHC site aanmelden. Stuur een mailtje naar ledenadministratie@mhcgoirle.nl of neem bij vragen contact op met de team Charlotte van Loon. Haar mobielnr is 06-33796545



terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Alfredo Molin

Agenda

23-4 bestuursvergadering

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren