Sleeptraining
8 mei 2015

Sleeptraining MHC Goirle groot succes!!

De strafcorner neemt binnen het hockeyspelletje een steeds belangrijkere positie in. Met name de sleepcorner is een kwaliteit die voor succes kan zorgen. MHC Goirle wil graag mee in deze ontwikkeling binnen de hockeysport en de kwaliteiten op dit gebied uitbreiden.

 

Daarom heeft de vereniging Michiel de Leeuw, oud-speler van MHC Goirle en huidig Tilburg Heren 1 speler, gestrikt om sleeptrainingen te verzorgen en te investeren in de jeugd van MHC Goirle. Michiel heeft zelf jarenlang getraind op zijn sleepcorner en dankzij deze specialiteit vele doelpunten gescoord voor Goirle Heren 1.

 

Sinds de winterstop wordt er op maandagmiddag van 15:30 tot 17:30 uur door Michiel training gegeven aan de strafcornerspecialisten van MB1, MA1, JB1, JA1, Dames 1 en Heren 1.

 

Gedurende deze training krijgen de spelers individuele aanwijzingen en worden de sleepcorners gefilmd en na afloop geƫvalueerd met Michiel. Op deze manier zien de spelers wat er goed gaat en waaraan ze moeten werken. En als je op zaterdag en zondag langs de lijn staat, dan zie je dat dit zijn vruchten begint af te werpen.

 

De vereniging is trots op het feit dat Michiel de Leeuw als oud-speler van MHC Goirle wil investeren in de kwaliteit van het hockeyspel binnen onze vereniging.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Dieke Severijns

Marijn Verhoeven

Agenda

22-9 Scheidsrechtersexame

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren