Trainers en coaches gezocht
20 mei 2015

Het seizoen 2014-2015 is nog in volle gang, maar achter de schermen wordt al druk gewerkt aan komend seizoen. Gezien het groot aantal teams zijn we op zoek naar leden en niet-leden die graag training willen geven of een meer begeleidende of coördinerende rol zouden willen vervullen tijdens trainingen en/of wedstrijden.

Training geven is niet alleen leuk om te doen, het is ook nog eens erg leerzaam!

Je hoeft het uiteraard niet alleen te doen. We begeleiden onze (nieuwe) train(st)ers in het geven van training. Zo hebben we het Hockeyplan waarin inhoudelijk staat beschreven welke oefeningen je kunt geven, zodat je stapsgewijs door het jaar heen alle technieken en taktieken voorbij ziet komen. Dit vormt zo een mooie leidraad voor je trainingen, toegespitst op het niveau dat je traint. Daarnaast organiseert de commissie Hockeyplan trainer- en coachavonden waarin onder andere praktische handvatten worden aangereikt voor het geven van trainingen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die graag wat extra’s willen doen voor de club en bij willen dragen aan de ontwikkeling van onze spe(e)l(st)ers. Voor trainers en coaches hebben we een onkostenvergoedingsysteem. Dit systeem is afhankelijk van je ervaring en leeftijd.

Ook ouders kunnen een belangrijke rol spelen binnen trainingen en wedstrijden. Vooral tijdens trainingen en wedstrijden van de Jongste Jeugd hebben we een aantal ouders nodig die een coördinerende rol op zich willen nemen of als begeleider aanwezig kunnen zijn voor onze jongste trainers.

Wil je wel training geven maar ben je niet elke week beschikbaar? We kunnen je altijd indelen naast een jeugdtrainer die samen met jou de training gaat geven. Ben je er een keer niet, dan gaat de training toch gewoon door.

Geïnteresseerd en wil je jezelf graag opgeven? Dat kan via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier

Heb je nog vragen dan horen we het graag! Je kunt contact opnemen met: 

Rein van Iersel (06-54301053 /[email protected])

 

Met vriendelijke groet,

Commissie Hockeyplan MHC Goirle


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

6-9 Voorzittersoverleg

7-9 Bijeenkomst Hockeyza

21-9 ALV

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren