Trainers gezocht: diverse teams zoeken jou!
14 augustus 2015

TRAINERS GEZOCHT VOOR MHC GOIRLE!!!!

Voor het komend seizoen is MHC Goirle voor een aantal teams nog steeds op zoek naar enthousiaste trainers. Ook deze teams verdienen het om op een leuke en goede manier training te krijgen! Wil jij hier jouw steentje aan bijdragen, meld je dan nu aan om training te geven bij MHC Goirle.

 

Wanneer je training wilt gaan geven, sta je er uiteraard niet alleen voor. Bij het training geven krijg je begeleiding van een coördinator en gedurende het seizoen is er extra ondersteuning in de vorm van trainersbijeenkomsten. Bovendien zijn er standaardoefeningen beschikbaar, waardoor je geen jarenlange trainerservaring hoeft te hebben en direct aan de slag kunt!

 

Daarnaast krijg je een vrijwilligersvergoeding voor het training geven. Het training geven is eveneens te gebruiken voor je maatschappelijke stage op school.

 

Voor de onderstaande teams zijn wij nog op zoek naar een trainer:

 

JA2

Jongens A2 is een jong, gemotiveerd team dat komend seizoen uitkomt in de 3eklasse van de KNHB. Voor hun trainingen zijn wij nog op zoek naar een trainer. Dag en tijdstip is in overleg te plannen.

 

MB4/MB5

Voor MB4 en MB5 zijn wij op zoek naar train(st)er(s) die de trainingen op maandag- of dinsdagavond voor hun rekening willen nemen. Beide teams spelen komend seizoen in de 3eklasse van de KNHB en door middel van goede trainingen willen zij proberen de stap omhoog te maken.

 

Diverse D- en C-teams meisjeslijn

Voor diverse D- en C-teams in de meisjeslijn zijn we nog op zoek naar train(st)er(s). In overleg kunnen de dagen en trainingstijden gepland worden. Deze teams trainen tweemaal per week en de trainingen duren 1,5 uur. Het is goed mogelijk om één training in de week te verzorgen.

 

Jongste Jeugd

Binnen de jongste jeugd zijn we nog op zoek naar een aantal train(st)er(s) om teams training te geven. De trainingen van deze teams duren één uur en in overleg kan het tijdstip bepaald worden.

 

Mocht je interesse hebben om één van deze teams training te geven, neem dan contact op via [email protected]

 

MHC Goirle, maar vooral de jongens en meiden zelf, zullen jullie hier zeer dankbaar voor zijn!

 

Namens de commissie Hockeyplan MHC Goirle

Rein van Iersel


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Dieke Severijns

Marijn Verhoeven

Agenda

22-9 Scheidsrechtersexame

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren