Spaar binnenkort MHC Goirle-plaatjes bij Albert Heijn Koningsschild!
9 september 2015

Een eigen hockeyplaatjes-verzamelalbum voor MHC Goirle, dat wordt binnenkort werkelijkheid! Na jarenlange acties met voetbalplaatjes, heeft Albert Heijn Koningsschild (Goirle) dit jaar ons bestuur benaderd voor een lokale hockeyplaatjesactie. Bij deze plaatjesactie draait het om onze eigen toppers, namelijk de leden van MHC Goirle. De droom van de MHC Goirle leden wordt nu werkelijkheid! Om alles in goede banen te leiden is er een vast moment gepland om foto’s te maken.

Houd er daarom rekening mee dat zaterdag 12 en 19 september foto’s gemaakt worden. De jongste jeugd en junioren worden deze dagen op de foto gezet. Dus speel je met jouw team thuis: zorg ervoor dat jullie een half uur voor de wedstrijd bij de kleedkamers verzamelen. Een van de kleedkamers wordt omgetoverd tot fotostudio om van ieder lid een mooi portret in hockeytenue te maken.

Dames 1 en Heren 1 worden ook op de foto gezet. Hiervoor wordt nog een aparte afspraak gemaakt. Voor alle andere seniorenteams: Wil je als team graag meedoen met deze actie, laat het dan zo snel mogelijk weten aan het bestuur. Stuur voor komend weekend een e-mail naar [email protected] om jouw team aan te melden.

Deelnemen aan de plaatjesactie is overigens geen verplichting, maar het zou wel leuk zijn als we MHC Goirle compleet op beeld krijgen. Als je jezelf laat fotograferen zie je af van het portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor de hockeyplaatjes. Mis deze unieke kans niet!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren