In memoriam: Amy Broft (M6E3)
17 oktober 2015

Donderdagochtend hebben wij met diepe verslagenheid en tranen in de ogen kennis genomen van het plotseling overlijden van Amy Broft, speelster van M6E3. Amy is volkomen onverwacht overleden op de leeftijd van 8 jaar.

Dat iemand op zo’n jonge leeftijd je geheel onverwachts ontvalt is verschrikkelijk en niet te bevatten. Zo weggerukt van iedereen die haar lief had. Als ouder is dit het ergste wat je kan overkomen. Iedereen binnen de club is bedroefd over dit verschrikkelijk nieuws; de groep is niet meer compleet zonder Amy! In de veel te korte tijd dat zij onder ons was, heeft ze bij velen zoveel mooie herinneringen achtergelaten en zal zij voor altijd in onze gedachten zal blijven.

Geheel MHC Goirle leeft mee met de familie en wenst iedereen die Amy dierbaar is sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Het clubbestuur heeft voor zaterdag een periode van ’ingetogenheid’ ingelast. De wedstrijd van M6E3 thuis tegen VMHC ME2 is natuurlijk afgelast. De vlag zal halfstok hangen, teams zullen desgewenst met rouwbanden spelen en bij alle wedstrijden zal 1 minuut stilte in acht genomen worden.

We kunnen alleen maar stil zijn. Stil staan voor Amy. Dat zo velen stil zijn om haar, biedt hopelijk troost voor haar dierbaren……

Bestuur MHC Goirle


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren