Belangrijke informatie start 2e seizoenshelft
2 februari 2016

In dit bericht lees je meer over de start van de trainingen, het aanvullen van of problemen met trainings- en keepersmaterialen, regels rondom de keeperslockers, de competitie-indeling en de zoektocht naar trainers.

Start trainingen
Alle trainingen starten weer vanaf maandag 22 februari 2016. Mocht je eerder willen starten met trainen, dan kun je contact opnemen met de commissie Hockeyplan via [email protected] om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het verzoek is wederom om vanaf 22 februari het trainingsschema aan te houden. Op deze manier voorkomen we problemen. Het trainingsschema is op de website te vinden onder het kopje ‘competitie’.

Trainings- en keepersmaterialen
Mochten er problemen zijn met de trainings- of keepersmaterialen, dan kun je contact opnemen met de materialencommissie via [email protected]. Moeten er materialen vervangen of aangevuld worden? Neem dan spoedig contact op met de materialencommissie zodat het een en ander voor de start van de trainingen vervangen/aangevuld kan worden.

Keeperslockers
Nogmaals het verzoek om géén ballentassen en bidons in de keeperslockers te plaatsen. Er wordt gewerkt aan een permanente oplossing voor deze materialen, maar dit zal pas in de zomer gebeuren.

Competitie-indeling
De poule-indeling en het programma staan online op www.knhb.nl en de Lisa app. De aanvangstijden worden door de clubs zelf gepland en zullen later beschikbaar komen. Houd de website van de KNHB en/of de Lisa app dus in de gaten.

Trainers gezocht
We zijn voor een aantal teams nog steeds op zoek naar trainers. Mocht je iemand kennen of ben je zelf geïnteresseerd om training te geven, neem dan contact op met [email protected] en wij gaan kijken op welk team je kunnen plaatsen.

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Alfredo Molin

Agenda

23-4 bestuursvergadering

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren