Praat mee over de toekomst van MHC Goirle
3 april 2016

Op donderdag 14 april om 20.00 uur kun je in het clubhuis van MHC Goirle meepraten over de toekomst van de club. Want de club is volop in beweging en ook over een aantal jaar moet MHC Goirle een club zijn waar leden zich thuis voelen en actief deel van uitmaken. Het bestuur heeft een voorzet voor de periode 2016-2020 uitgewerkt onder de naam ‘Ambitie 2020’.

Tijdens deze avond worden verschillende onderwerpen besproken. Hoe zorgen we voor gemotiveerde en goed getrainde spelers? Hoe zorgen we voor enthousiaste kinderen en tevreden ouders? En hoe maken en houden we een goede balans tussen prestatie en recreatie, onderlinge gezelligheid en binding met de club? Daarnaast besteden we aandacht aan het teruglopen van subsidies, een toenemend ledenaantal, suboptimaal functionerende commissies en een krimpend vrijwilligersbestand.

Het bestuur heeft een voorzet gemaakt waar de commissies en leden een verdere invulling aan mogen geven. Voorstellen om het beleidsplan nog verder te verbeteren en kritiek zijn be­langrijk en dus van harte welkom.

Wil je invloed hebben op de toekomst van MHC Goirle, kom dan meepraten. Zonder jou kunnen we het niet! Als je mee wilt doen meld je dan tot uiterlijk 10 april aan via [email protected].

Met sportieve groet

Bestuur MHC Goirle

 


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren