Familietoernooi donderdag 5 mei
4 april 2016

Afgelopen jaar organiseerde MHC Goirle een heel geslaagd familietoernooi. Heb je zin om weer zo’n hele gezellige en leuke dag samen met je kinderen, je ouders en andere families te beleven? Kom dan meespelen! Hockeyers en niet-hockeyers, jong en oud, dames en heren, iedereen is welkom. Je speelt een aantal korte wedstrijden en er zijn een aantal nevenactiviteiten.

Voor het familietoernooi stel je zelf een team samen. De wedstrijden worden gespeeld op een heel veld. Bij het indelen van de wedstrijden houden wij zoveel mogelijk rekening met de teamsamenstelling.

Zorg voor je eigen hockeyspullen (bitje, scheenbeschermers etc.). Op de club hebben we een aantal sticks beschikbaar. Tevens kun je eventueel voor een kleine vergoeding een bitje kopen achter de bar in het clubhuis.

Tijdens het toernooi geldt:

  • Hockeyervaring is niet verplicht, integendeel zelfs.
  • Lidmaatschap van MHC Goirle is niet vereist.
  • Ieder team levert een scheidsrechter.
  • Reguliere spelregels worden gehandhaafd. Alleen slaan en hoge ballen zijn NIET toegestaan, iedereen speelt zonder keeper en er zijn geen strafcorners/strafballen.

 

Lunch: De bar van MHC Goirle verzorgt een lekkere lunch die bij het inschrijfgeld is inbegrepen.

Avondeten: Er is een gezellige barbecue georganiseerd, je kunt kiezen voor vlees of vegetarisch (€ 7,50 p.p. en € 6,00 voor kinderen).

Tijd: Iedereen is welkom vanaf 9.00 uur en de wedstrijden beginnen om 10.00 uur.

Kosten: Per persoon € 5,00 inschrijfgeld (incl. lunch, excl. barbecue).

Aanmelden: Aanmelden gebeurt aan de hand van het inschrijfformulier. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.

 

Wij hebben er zin in, dus noteer donderdag 5 mei 2016 alvast in je agenda, trommel een team bij elkaar en meld je aan via het inschrijfformulier. Dit kun je ingevuld mailen naar: [email protected]

 

Namens de Familietoernooi commissie:

David, Suzanne, Harrie en Marjon

 

Voor vragen of opmerkingen, mail naar: [email protected]


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren