Nieuwe trainers/coaches Dames 1 en Heren 1
22 april 2016

De eerste teams van MHC Goirle krijgen komend seizoen nieuwe trainers en coaches. Heren 1 staat vanaf komend seizoen onder leiding van Rein van Iersel en Erik Baeten, Dames 1 krijgt André van Ombergen als trainer/coach.

Rein van Iersel neemt na vijf seizoenen afscheid van het eerste damesteam en wordt de opvolger van Rik van Brederode bij het eerste herenteam van MHC Goirle. Eerst als assistent en later als trainer-coach van Heren 1 heeft Van Brederode in de afgelopen negen jaren een belangrijk aandeel gehad in de prestaties die het eerste herenteam als stabiele middenmoter in de 2e klasse heeft neergezet.

Rein van Iersel: "Ik heb er tijdens de winterstop over nagedacht. Het is voor beide partijen een mooi moment om het stokje over te dragen.” Van Iersel kijkt met opgeheven hoofd terug op de afgelopen jaren. "We hebben in die tijd een mooi prestatie geleverd. Van promotie en degradatie naar de eerste klasse, tot de uiteindelijke promotie in het 4e jaar, en vervolgens handhaving. Ik ben enthousiast dat ik samen met Erik een nieuwe uitdaging aan kan gaan bij de heren van MHC Goirle.”

Erik Baeten, die al meerdere jaren binnen MHC Goirle actief was als trainer-coach van Heren 1 en Dames 1, wordt volgend seizoen de assistent van Rein van Iersel.

Het eerste damesteam van MHC Goirle komt vanaf volgend seizoen onder leiding te staan van André van Ombergen. Van Ombergen komt over van MHC Drunen, waar hij eveneens de leiding had over het eerste damesteam. Van Ombergen: "Met veel plezier kijk ik uit naar de samenwerking met MHC Goirle. Een club met ambitie, waar snel geschakeld wordt en waar een mooi team staat dat verder kan groeien.” Het bestuur van MHC Goirle is erg blij met de komst van Van Ombergen en gaat er vanuit dat hij volgend seizoen voort kan borduren op het huidige succes.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren