Redactieleden gezocht
3 mei 2016

De redactie van MHC Goirle is dringend opzoek naar nieuwe leden voor onder andere teksten voor het Goirles Belang en de website van MHC Goirle. Ook zijn we op zoek naar een back up voor onze technische mannen achter de schermen.

Raymond Tuerlings gaat na jarenlang elke week een stukje voor het Goirles Belang te hebben geproduceerd, het stokje overdragen. Ben jij betrokken bij het wel en wee van MHC Goirle? Ben je vaardig in woord en geschrift? Kun je er zelf of samen met een maatje voor zorgen dat er uiterlijk elke zondagavond een stukje van ongeveer 600 woorden geproduceerd wordt? Meld je dan aan via [email protected] of bel even naar Raymond Tuerlings, 06-81618187. 

Daarnaast zijn we nog op zoek naar mensen die ons toffe team willen versterken voor algemene communicatie (evenementen, persberichten, acties); multimedia (foto's en filmpjes); mediastrategie en het mee in de lucht houden van onze website, Facebookpagina en de digitale nieuwsbrief. Alle activiteiten kunnen vanuit huis gedaan worden en meestal op een tijd dat het jezelf schikt. Ook zijn we op zoek naar een back up voor onze technische mannen achter de schermen. Dus ben jij pro-actief, nieuwsgierig en zelfsturend en wil jij je club graag vooruit helpen? Stuur dan een reactie naar [email protected]


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren