Trainers gezocht voor junioren MHC Goirle
31 juli 2016

Voor het komend seizoen is MHC Goirle voor een aantal teams nog steeds op zoek naar enthousiaste trainers. Ook deze teams verdienen het om op een leuke en goede manier training te krijgen! Wil jij hier jouw steentje aan bijdragen, meld je dan nu aan om training te geven bij MHC Goirle.

Wanneer je training wilt gaan geven, sta je er uiteraard niet alleen voor. Bij het training geven krijg je begeleiding van een coördinator en gedurende het seizoen is er extra ondersteuning in de vorm van trainersbijeenkomsten. Bovendien zijn er standaardoefeningen beschikbaar, waardoor je geen jarenlange trainerservaring hoeft te hebben en direct aan de slag kunt!

Daarnaast krijg je een vrijwilligersvergoeding voor het training geven. Het training geven is eveneens te gebruiken voor je maatschappelijke stage op school.

Voor de onderstaande teams zijn wij nog op zoek naar een trainer:

JA1

Jongens A1 is een jong, gemotiveerd team dat komend seizoen uitkomt in de 3eklasse van de KNHB. Voor hun tweede training in de week (gepland op donderdag) zijn we nog op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde trainer.

MA2/MA3

Voor MA2 en MA3 zijn wij op zoek naar train(st)er(s) die de tweede training voor hun rekening willen nemen. De trainingsavond is in onderling overleg te bepalen. De mogelijkheid bestaat om een combinatietraining tussen MA2 en MA3 te laten plaatsvinden.

MB3/MB7

Voor zowel MB3 en MB7 zijn we op zoek naar train(st)er(s). Voor MB3 zijn we nog op zoek naar een invulling voor één training in de week. Voor MB7 zoeken we nog train(st)er(s) voor beide trainingen gedurende de week. Een combinatietraining met een ander gelijkwaardig B-team behoort ook hier tot de mogelijkheden.

Jongste Jeugd

Binnen de jongste jeugd zijn we nog op zoek naar een aantal train(st)er(s) om teams training te geven. De trainingen van deze teams duren één uur en in overleg kan het tijdstip bepaald worden.

Mocht je interesse hebben om één van deze teams training te geven, neem dan contact op via [email protected]

MHC Goirle, maar vooral de jongens en meiden zelf, zullen jullie hier zeer dankbaar voor zijn!

Hockeyzaken MHC Goirle

Rein van Iersel

Harrie van den Broek


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren