Nieuwe trainerscoördinatoren MHC Goirle
9 september 2016

Per 1 september jongstleden hebben we bij MHC Goirle twee nieuwe trainerscoördinatoren. Dit zijn Jip Creemers, speler van Heren 1 en trainer van Dames 1, en Sander van Maaren, eveneens speler van Heren 1 en trainer/coach van JB1.

 

Jip en Sander spelen beiden al meer dan 5 jaar in Heren 1 van MHC Goirle en hebben ruime ervaring als trainer en coach van diverse jeugdteams. Afgelopen jaar zijn zij beiden geslaagd voor de trainersopleiding HT3 bij de KNHB. Met hun enthousiasme en ervaring gaan zij invulling geven aan de opleiding van onze jeugd en hun trainers.

Beiden zullen een aantal uren per week aanwezig zijn op de hockeyclub, waarbij hun werkzaamheden bestaan uit bijvoorbeeld het begeleiden van de trainers, het zorgen voor de juiste intensiteit tijdens een training, het stimuleren en enthousiasmeren van spelers en trainers, het geven van trainingen, het beoordelen van trainers en alles wat verder met het training geven samenhangt.

Namens de commissie Hockeyzaken van MHC Goirle wensen wij Jip en Sander veel succes met de invulling van hun rol als trainerscoördinator.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn Jip en Sander bereikbaar via het e-mailadres [email protected]


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren