TRAINERS GEZOCHT VOOR JA1 en MA3 MHC GOIRLE!!!!
11 oktober 2016

TRAINERS GEZOCHT VOOR JA1 en MA3 MHC GOIRLE!!!!

Voor de rest van het seizoen is MHC Goirle voor JA1 en MA3 op zoek naar enthousiaste trainers. Wil jij hier jouw steentje aan bijdragen, meld je dan nu aan om één van beide teams training te geven.

Wanneer je training wilt gaan geven, sta je er uiteraard niet alleen voor. Bij het training geven krijg je begeleiding van een co├Ârdinator en gedurende het seizoen is er extra ondersteuning in de vorm van trainersbijeenkomsten. Bovendien zijn er standaardoefeningen beschikbaar, waardoor je geen jarenlange trainerservaring hoeft te hebben en direct aan de slag kunt!

Daarnaast krijg je een vrijwilligersvergoeding voor het training geven. Het training geven is eveneens te gebruiken voor je maatschappelijke stage op school.

JA1
Jongens A1 is een jong, gemotiveerd team dat komend seizoen uitkomt in de 3e klasse van de KNHB. Voor hun tweede training in de week (gepland op donderdag of vrijdag) zijn we nog op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde trainer.

MA3
Voor MA3 zijn wij op zoek naar train(st)er(s) die de tweede training voor hun rekening willen nemen. De trainingsavond is in onderling overleg te bepalen.

Mocht je interesse hebben om één van deze teams training te geven, neem dan contact op via [email protected]

MHC Goirle, maar vooral de jongens en meiden zelf, zullen jullie hier zeer dankbaar voor zijn!

Hockeyzaken MHC Goirle
Rein van Iersel
Harrie van den Broek


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren